EL FONG MEDICINAL CORDYCEPS ENS POT AJUDAR A LES MALALTIES AUTOIMMUNES DE TIROIDE

L’estudi realitzat en 100 pacients amb malalties autoimmunes de tiroides (tant en Malaltia de Graves-Basedow- MGB, com en Hipotiroïdisme de Hashimoto- HH) per la Universitat de Shandong, a la Xina el 2016 va posar de manifest que la fracció CS-C- Q80 de Cordyceps sinensis té la capacitat de restaurar de forma significativa el balanç de cèl·lules T citotòxiques i cèl·lules T helper de forma bidireccional, el que es tradueix en una millora dels anticossos en sèrum en ambdues malalties (antiTSH en MGB i anti TPO en HH) per la seva capacitat immunomoduladora.

Els grups tractament de cada malaltia van ser comparats cadascun amb un grup control tractat amb metimazol (MGB) o levotiroxina (HH). Els resultats van ser estadísticament significatius. En conclusió, l’extracte sec de C. sinensis ens pot ajudar en la regulació de l’autoimmunitat tiroïdal.

A la consulta de la Dra Cristina Pellicer Sabadí combinem l’acció de l’extracte sec de miceli de Cordyceps sinensis juntament amb altres tractaments personalitzats, sempre dirigits a tractar els mecanismes fisiopatològics existents en cada cas i que tenen capacitat de regular l’acció de les hormones tiroïdals.

Si vols que t’ajudem en la teva salut, a la consulta de la Dra Pellicer tenim els millors recursos i grans especialistes en medicina integrativa. Contacta amb el centre, truca’ns per demanar cita al 93 250 45 55 o escriu-nos un correu a info@cristinapellicer.com.

Referencia: He TZhao RLu YLi WHou XSun Y, et al. Dual-Directional Immunomodulatory Effects of Corbrin Capsule on Autoimmune Thyroid Diseases. Evid Based Complement Alternat Med. 2016;2016:1360386.

Share Button