El nostre centre va néixer amb l’objectiu de donar atenció i resposta a totes aquelles persones que busquen en la medicina i els professionals sanitaris alguna cosa més que un simple prescriptor.

Va néixer per atendre i acompanyar les persones en els seus processos de salut i malaltia des de la ciència feta amb consciència, tant pels professionals que hi treballem com per les persones que s’hi venen a tractar. Atenem la persona des de totes les seves dimensions: física, mental, emocional i espiritual respectant els ritmes, les necessitats i els moments evolutius de cadascú, donant les eines necessàries en cada cas per empoderar les persones en el seu procés de tractament i de reestabliment de la Salut quan això és possible.

L’eix fonamental en el que s’articula tot el que fem és la Psiconeuroendocrinoimmunologia Clínica a partir de la qual i sota la perspectiva evolutiva que ha fet que els humans siguem el que som a dia d’avui, analitzem cada cas individualment i proposem els tractaments adequats per no només tractar els símptomes i les malalties sinó les causes que les han originat.

Please specify image url

Dra. Cristina Pellicer Sabadí, Metgessa integrativa

Llicenciada en Medicina i formada en Cirurgia Toràcica a l’Hospital Universitari Mútua de Terrassa, Diploma d’Estudis Avançats en Cirurgia per la UAB. L’any 2018 finalitza el “Màster en Oncologia Básica y Clínica de la Universidad del País Vasco UPV/EHU” i el Màster en Psiconeuroinmunología (PNI) Clínica per la Universitat de Salamanca i PNI Europe. Formada en múltiples teràpies complementàries.

Col·legi de Metges de Barcelona COMB 08/40330 

Metgessa i Directora del centre mèdic

DEIXA’NS AJUDAR-TE EN LA TEVA SALUT

Tenim els millors recursos i grans especialistes en medicina integrativa
Share Button