Em dic Cristina Pellicer Sabadí i sóc metgessa integrativa.

Cristina Pellicer SabadíEl meu objectiu és fer arribar al màxim de persones possible els beneficis d’una medicina global, natural i energètica i contribuir així al canvi profund que la nostra societat demana.

Entenc que la integració de teràpies i medicines és necessària, perquè no tothom respon igual ni als mateixos tractaments ni al mateix tipus de medicina. Pels metges que apliquem la medicina integrativa, només hi ha una medicina, la que millora la qualitat de vida i contribueix a la curació i a la sanació de les persones. La meva pràctica professional es desenvolupa atenent pacients a la meva consulta, impartint conferències i cursos i col·laborant en projectes.

M’he format en Cirurgia Toràcica a l’Hospital Universitari Mútua de Terrassa i  realitzat el DEA en Cirurgia a la UAB. L’any 2018 he finalitzat el “Máster en Oncología Básica y Clínica de la Universidad del País Vasco UPV/EHU.

Des dels inicis de la meva formació com a metge he estat interessant-me per altres formes de tractament, per sistemes mèdics de tractament i de pensament no contemplats per la medicina més ortodoxa, que donen suport efectiu i respectuós a la persona i a determinats símptomes i malalties pels que la medicina convencional no ofereix massa opcions de millora.

M’he format entre d’altres, en les següents tècniques i teràpies:

 • ACUPUNTURA
 • HOMEOPATIA
 • NATUROPATIA
 • PSICONEURIMMULOGIA CLÍNICA
 • AROMATERÀPIA CIENTÍFICA
 • TERÀPIA ORTOMOLECULAR 
 • FITOTERÀPIA 
 • OLIGOTERÀPIA
 • SALS DE SCHÜSSLER
 • TÈCNIQUES MANUALS I ENERGÈTIQUES:
  • Flors de Bach
  • Reiki
  • Tècniques xamàniques
  • Reflexologia podal
  • Quiromassatge

Desprès de treballar dos anys donant suport complementari exclusivament a pacients oncològics, des de l’any 2013 dirigeixo el meu centre mèdic on atenc a pacients amb qualsevol tipus de malaltia o estat de salut.

Estic a la vostra disposició!

Consulteu el meu currículum vitae per a ampliar informació.

LinkedIn  Més informació sobre el meu currículum.

Share Button