Filosofia

Qui no encaixa amb el món està sempre a prop de trobar-se a si mateix.

Herman Hesse

En el tracte amb els pacients per mi són fonamentals la llibertat i el respecte. En medicina integrativa, el pacient deixa de ser passiu per passar a ser part activa de la seva curació i sanació. Per això els metges que ens dediquem a ella sovint parlem de persones malaltes o que volen millorar la seva salut més que de pacients.

pellicer_sabadí_simbol_400pxA la consulta, quan estic visitant una persona que ha acudit a mi per a què l’ajudi, per molts moments de crisi i mal de caps que tingui jo en aquell moment, sempre penso que si aquella persona ha acudit a mi, com a mínim, ho està passant tant malament com jo i que per tant, alguna part de mi té les eines i els recursos que la seva situació necessita que li transmeti, per acompanyar-la i ajudar-la en el seu procés.

Aconsello i acompanyo en el procés segons el que crec que és òptim per a cada pacient. En aquesta guia i acompanyament, he conegut persones que han deixat petja a la meva vida i que m’han empès a seguir creixent cada dia una mica més, com a professional i sobretot, com a persona.

Les persones més belles amb les que m’he trobat, són aquelles que han conegut la derrota, conegut el patiment, conegut la lluita, conegut la pèrdua, i han trobat la seva manera de sortir de les profunditats. Aquestes persones tenen una apreciació, una sensibilitat i una comprensió de la vida que les omple de compassió, humilitat i una profunda inquietud amorosa. La gent bella no surt del no res.

Elisabeth Kübler-Ross

Share Button