La salut és un estat de complet benestar físic, mental i social, i no només l’absència d’afeccions o malalties – Organització Mundial de la Salut (OMS). La definició segueix vigent i no ha estat modificada des de 1948

el centre
La doctora Cristina Pellicer, directora del centre, el va crear l’any 2013 amb l’objectiu de traslladar la metodologia i les pràctiques de la medicina integrativa  a persones amb diferents tipus i nivells de malaltia.

Centre Santiari autoritzat per Generalitat de Catalunya amb el número 94144.

Suscribim plenament el posicionament del Consell de Col·legis de Metges de Catalunya

Llegir més
vitamina C endovenosa

Al centre realitzem tractaments endovenosos que faciliten l’absorció directa a nivell cel·lular dels principis actius, actuant de forma ràpida i altament efectiva.

La vitamina C endovenosa, administrada en altes dosis és útil en el tractament complementari tant del càncer com d’altres malalties. Destaca pel seu efecte antitumoral i per la facilitat amb la qual el cos l’absorbeix en ser administrada per via intravenosa.

Demanar informació
teràpia neural

La teràpia neural és una tècnica que permet neutralitzar les irritacions del sistema nerviós vegetatiu  que en veure’s alterat, desencadena símptomes o malalties a qualsevol part del cos que n’alteren la força vital. La doctora Mar López té una llarga experiència en l’aplicació d’aquesta tècnica per ajudar els pacients a recuperar les funcions vitals i com a conseqüència permetre a l’organisme recuperar l’homeostasi i amb això, millorar el dolor o qualsevol altre símptoma.

Demanar informació

 

Alguns aclariments sobre la medicina integrativa
L’enfocament que adoptem el metges i les metgesses que practiquem la medicina integrativa és efectiu per acollir i ajudar persones amb diferents tipus nivells de malaltia. Practiquem una medicina completament personalitzada per a cadascun dels nostres pacients.

Com s'entén la relació amb el pacient?
Exclou la medicina convencional?
Què pot fer per mi la medicina integrativa?

Quina formació cal per exercir?

Està reconeguda a Espanya?

Llegir més

CristinaPellicer_INFOGRAFIA-2

Els darrers posts del blog

Share Button