El nostre centre va néixer amb l’objectiu de donar atenció i resposta a totes aquelles persones que busquen en la medicina i els professionals sanitaris alguna cosa més que un simple prescriptor.

Va néixer per atendre i acompanyar les persones en els seus processos de salut i malaltia des de la ciència feta amb consciència, tant pels professionals que hi treballem com per les persones que s’hi venen a tractar. Atenem la persona des de totes les seves dimensions: física, mental, emocional i espiritual respectant els ritmes, les necessitats i els moments evolutius de cadascú, donant les eines necessàries en cada cas per empoderar les persones en el seu procés de tractament i de reestabliment de la Salut quan això és possible.

L’eix fonamental en el que s’articula tot el que fem és la Psiconeuroendocrinoimmunologia Clínica a partir de la qual i sota la perspectiva evolutiva que ha fet que els humans siguem el que som a dia d’avui, analitzem cada cas individualment i proposem els tractaments adequats per no només tractar els símptomes i les malalties sinó les causes que les han originat.

Please specify image url

Dra. Cristina Pellicer Sabadí, Metgessa integrativa

Llicenciada en Medicina i formada en Cirurgia Toràcica a l’Hospital Universitari Mútua de Terrassa, Diploma d’Estudis Avançats en Cirurgia per la UAB. L’any 2018 finalitza el “Màster en Oncologia Básica y Clínica de la Universidad del País Vasco UPV/EHU” i el Màster en Psiconeuroinmunología (PNI) Clínica per la Universitat de Salamanca i PNI Europe. Formada en múltiples teràpies complementàries.

Col·legi de Metges de Barcelona COMB 08/40330 

Metgessa i Directora del centre mèdic
Please specify image url

Dra. Mar López Sala, Metgessa integrativa

Llicenciada en Medicina i Cirurgia, Llicenciada en Odontologia U.B. , Màster en Teràpia Neural i Odontologia Neurofocal E.U.I. Sant Joan de Déu Barcelona) 2010 i Postgrau multidisciplinari en “Cuidados Paliativos del Centro para la Humanización de la salud” . Formada en medicines complementàries.

Col. COEC 2461

Col.legi Oficial de Metges de Girona COMG 5827

Metgessa. Teràpia neural
Please specify image url

Débora Hernandez Vieytes, Kinesiòloga

Formada en Kinesiologia Educativa Brain Gum, Kinesiologia emocional, Kinesiologia Holística, Reflexos Primitius BRMT (TDA i TDAH, emocions i sistema límbic), Kinseiologia Trnasgeneracional, Aromateràpia, Mètode Tagdröl, i Màster en Meta programació Cognitiva entre d’altres

 

Kinesiòloga
Please specify image url

Violeta Atance Cabello, Infermera Integrativa

Diplomada en Infermeria Escola Universitària Creu Roja de Terrassa, Curs bàsic d’Infermeria Antroposòfica, Màster d’Infermeria Naturista pel Col·legi Oficial d’Infermeria de Barcelona,  Curs Bàsic en Cures Pal·liatives, Curs de Friccions Rítmiques per Ita Wegman. Actualment cursant el Màster de Teràpia Neural per la Universitat de Barcelona (UB)

Col·legi Infermeria Barcelona COIB 08/046878

Infermera Integrativa

 

DEIXA’NS AJUDAR-TE EN LA TEVA SALUT

Tenim els millors recursos i grans especialistes en medicina integrativa
Share Button