Servei d’assessorament nutricional

Sovint, millorar la salut implica un canvi en els hàbits alimentaris, que per si sols i com a suport al tractament mèdic, poden ser de gran ajuda en la millora simptomàtica. Som conscients, però, de la dificultat d’assolir aquest canvis i d’integrar-los al dia a dia.

La nutrició és un dels pilars de la salut, és per aixó que hem creat un equip integrat per la Marta Palomo i la Vanessa Tenedor, assessores nutricionals formades en Psiconeuroendocrinoimmunologia clínica (PNIc), i  per la doctora Cristina Pellicer; que ofereix assessorament personalitzat i acompanyement en totes les etapes i moments vitals.

Al servei d’assessorament nutricional, treballem conjuntament amb la Dra. Pellicer per oferir-te, en funció de les seves recomanacions, unes pautes nutricionals totalment personalitzades, adaptades als teus horaris, al teu metabolisme, als teus gustos culinaris, a possibles intoleràncies alimentàries i al teu estil de vida.

Partim d’una visió evolutiva de la nutrició, tenint en compte les relacions que s’estableixen entre sistema metabòlic i endocrí, sistema immunitari i estat emocional.

T’acompanyem en el teu procés de canvi d’hàbits, treballarem per facilitar-te’l.

Et podem ajudar en:

  • Control de pes
  • Control dietètic de malalties cardiovasculars (hipertensió arterial, colesterol, triglicèrids…)
  • Control dietètic de diabetis
  • Pal·liar problemes gastrointestinals (reflux gastroesofàgic, diarrea, restrenyiment, gasos, meteorisme…)
  • Celiaquia i intoleràncies o al·lèrgies alimentàries
  • Millora simptomàtica en patologies intestinals (intestí irritable, colitis ulcerosa…)
  • Millora simptomàtica en patologies inflamatòries (artritis reumatoide, malaltia inflamatòria intestinal, esofagitis eosinofílica…)
  • Millora simptomàtica dels tractaments convencionals (en malalties autoimmunitàries, degeneratives, càncer…)

A partir d’un estudi antropomètric i una valoració nutricional i d’hàbits dietètics, i amb la supervisió de la Dra. Pellicer, elaborarem una dieta específicament per a tu!

Si vols més informació sobre les visites d’assessorament nutricional contacta amb nosaltres.

 

Share Button